Adelfa erbjuder coaching för Startups, inkluderar digital kommunikation och synligheten på webben. Vi coachar privatpersoner, företag eller utrikesfödda personer till framgång.

 

VAD ÄR COACHING?

Coaching handlar om att arbeta mer målfokuserat, lägga fokus på möjligheterna. Oavsett om det gäller stora eller små mål.

Coaching är ett väldigt kraftfullt sätt att bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart

Har du en idé om en innovativ produkt eller tjänst som du vill bygga ett företag kring? Här har vi de lösningar som krävs på marknaden idag

 

HUR FUNKAR COACHING?

Detta funkar enligt GROOW-modellen inom coaching. Vi börjar att planera coahingsamtalet efter vi har gjort en coachingöverenskommelse. om ämnet för coachingsamtalet som individen bestämmer själv.

Ett coachingsamtal går i regel ut på att coachen och kunden pratar antingen via telefon, videosamtal eller fysisk träff med fokus på att hjälpa kunden hitta sina egna svar.

När coach har förståelse om hur processen går till, så behärskas olika färdigheter och tekniker som krävs för att hjälpa individen framåt.

Ofta individen har svaren och lösningarna inom sig själva, men de kan behöva hjälp med att hitta dem.

 

MÅLGRUPP

Privatpersoner, företag eller utrikesfödda personer, nyanlända med entreprenöriell bakgrund, som tidigare drivit företag i andra länder,

Många känner sig säker rädda för att misslyckas, men oavsett om det går bra eller dåligt är det en livserfarenhet som utan tvekan kommer att vara mycket värd.

 

FÖRSLAG PÅ FÖRETAGSPAKET

VÅRT ERBJUDANDE

Adelfa erbjuder ett företagspaket efter verksamhetens inspirationer, mål och vision. Sedan vägleder vi er från tanke till handling.

  • Affärsmodell
  • Digital kommunikation
  • Webb, bloggar och sökmotoroptimering (SEO/SEM)
  • Uppföljning och återkoppling

 

Vill du stärka din verksamhet? Kontakta oss så coachar vi dig från tanke till handling.

INTRESSEANMÄLAN